Mun päähän putkahti niitä paljon. Kerään tähän parhaimmat ja persoonallisimmat ideat.

- Itsetekemä valokuvakehys on kiva. Tiimarista voi ostaa vaikka halvan kehyksen ja sitten maalata ja koristella sen itse.
- Suurennettu valokuva on kiva. Myös muki, jossa on vaikka kaverikuva on kiva lahja. Sen saa valokuvaliikkeestä tai tilaamalla jostain. En kyllä muista yhtään paljon maksoi. Tuskin kallis oli.
- Lapaset ovat kivat, jotka on tehty itse. Myös pipo, jossa on joku hauska teksti, on kiva idea.
- Karkit ja keksit ovat myös kiva idea, jos ne laittaa vaikka itsetekemään rasiaan tai johonkin muuhun sellaiseen. Voihan herkkuja tehdä myös itse. Silloin pitää vain etsiä kirjasta tai netistä joku hyvä ohje.
- Mun mielestä tosi ihana ja yksi parhaimmista ideoista on se, että kokoaa sinusta ja kaveristasi yhteisiä muistoja johonkin leikekirjaan. Valokuvia, jotain hauskoja juttuja jne... Kirjan voi myös sitten koristella nätisti.
- Laukku ja kännykkäpussi ovat aika tavallisia, mutta jos ne koristelee persoonallisesti, niistä tulee kivoja.
- Itsetekemä korurasia on ihana idea. Voit liimailla siihen vaikka kaverisi lempikuvia ja kirjoittaa siihen jotain kivaa. Voit myös piilottaa sisälle jonkun kivan yllätyksen.
- Runot ovat kivoja. Voit kirjoittaa ystävällesi runon vaikka siitä, kun tapasitte ensimmäisen kerran tai millainen hän on. Hyviä puolia sitten enimmäkseen.
- Jos osaat piirtää, niin piirrä ystävällesi kuva hänestä tai hänen ihailemastaan henkilöstä.
- Itsepainettu paita on persoonallinen. Käytä siihen kaverisi lempivärejä.
- Jos sinulla on helmiä tai muita koruja mitkä voisi pujoittaa naruun, niin tee kiva koru.


Tässä oli nyt joitain ideoita. :D Mulla olisi lisää niitä, jos jotain kiinnostaa. Jos joillakin on ehdotuksia, niin voin lisätä ne listaan. Nämä eivät ole ylivoimasen vaikeita, mutta jos et jostain syystä osaa tai et jaksa tehdä mitään näistä, niin voit sitten vaikka ostaa kaupasta pehmolelun ja tehdä persoonallisen kortin. Johonkin kannattaa nähdä vaivaa. Ethän ole niin itsekäs tai laiska, ettet nää vaivaa edes hitusen verran. :)